Pasquali Siena K6.40 SDT RS
Termék adatai

Pasquali Siena K6.40 SDT RS

Cikkszám: Pasquali Siena K6.40 SDT RS
Traktorok rövid tengelytávval és differenciált kerekekkel, egyirányú, kormánykerékkel. 35,6 LE


A Siena K6.40 SDT RS új tervezésű traktorok, amelyeket a speciális mezőgazdasággal, üvegházakkal, faiskolák művelésével és a zöldek karbantartásával foglalkozó hobbigazdálkodók és kisgazdaságok igényeinek kielégítésére gyártottak.

A kompaktság, a manőverezés és a korlátozott súly lehetővé teszi a Siena K6.40 SDT RS számára, hogy teljes biztonságban működjön sík és egyenetlen, lejtős területeken.


SOKKAL TÖBB ELŐNYÖK:

- 4 hengeres, 35,6 lóerős Kubota motorfolyadék, teljesítménye, megbízhatósága, alacsony zajkibocsátása és mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett, a sorozat csúcsán.
- Nagy, 43 literes üzemanyag-tartály a hosszú munkavégzéshez.
- A túlméretezett hátsó kerekek és a rövid tengelytáv tökéletesen kiegyensúlyozott tapadást, tapadást és rugalmasságot biztosít a traktornak.
- A csökkentett fordulási sugár tovább növekszik a standard kormányfékek használatával.
- Sebességváltó OS-Frame segítségével 15 ° -ig ingadozva biztosítva az állandó stabilitást és a tapadást még nagyon durva terepen is.
- A sebességváltótól függetlenül a hajtóműtől és a haladási sebességgel szinkronizálva az olajfürdőben lévő többtárcsás tengelykapcsolóval és a műszerfal elektrohidraulikus vezérlésével (opcionális).
- A vezető maximális kényelme a kényelmes vezetőülés és a könnyen kezelhető ergonómikus kezelőszervek segítségével.
- A kormánykerék alatt elhelyezett sebességváltó karok, hogy a vezetőüléshez maximális hozzáférést lehessen elérni.
- Teljes működési biztonság az alacsony súlypont, a 4WD tapadás és a homologizált gördítőrudak révén, a könnyű leengedés és emelés érdekében.
Gyártó: Pasquali
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned