Krukowiak GOLIAT permetező
Termék adatai

Krukowiak GOLIAT permetező

Cikkszám: Krukowiak GOLIAT permetező
A Goliath vontatott mezőgazdasági permetezőgép-sorozat 2500, 3000, 3600, 4200, 5200 és 6000 literes tartálytartalmú modelleket tartalmaz, amelyek hidraulikus vezérlésű 18-36 m szélességű gémekkel vannak felszerelve. Hagyományos és ipari gyártási profilú nagyüzemekhez tervezték. 

Ezeknek a permetezőgépeknek a jellemző jellemzője a polietilén tartályok, amelyek tartályt tartalmaznak a folyadék megmunkálásához és egy folyadékot a berendezés egy testben történő öblítéséhez.

 A polietilén tartályokat fokozott mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képesség jellemzi, könnyebben tisztíthatók, és a használat biztonságának növelése érdekében alacsonyabb a súlypontjuk.

A sorozat minden modellje kiterjedt alapfelszereltséggel rendelkezik: teljesen hidraulikusan vezérelhető gémek (kibontás, emelés, stabilizálás), a folyadékrendszer és az olajhidraulika elektromos vezérlése, ötállású szórófej két résszel és 1 injektoros permetező kerámia betéttel, Polmac oldalsó induktivitás, fő tartálymosó, légfékek, sárvédők, közúti vezetékrendszer és egyenes vonóhorog.
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned